Feed on
Posts
Comments

ultima parte pe care am putut s-o recuperez din interviul luat de bogdan ghiu in 1998 lui adrian sarbu explica din secretele si proiectele sale de viitor. elementul unic care a deosebit protv de toate televiziunile din europa de est a fost conceptul de comunicare. la “te uiti si castigi“, primul mesaj pe care protv l-a transmis romanilor, s-a ajuns dupa luni de zile de eforturi si putini au inteles forta lui de comunicare. un alt secret al televiziunii din pache protopopescu 109 a fost capacitatea oamenilor sai de a-si uni fortele in momentele cheie.

in interviu, adrian sarbu rememoreaza purgatoriul prin care a trecut florin calinescu pana si-a gasit locul si nebunia in care s-a trait odata cu lansarea din 1 decembrie 1995. perceptia “shogunului” – cum il poreclisera angajatii – ca sunt in permanenta intarziere fata de proiect a fost motorul care propulsa televiziunea. amuzant este ca, in 1995, sarbu visa ca, in 1997, sa lase protv sa-si vada de drum, iar el sa se apuce sa faca filme. vis care nici dupa un deceniu nu i s-a implinit.

“in 1996, am descoperit ca suntem mai importanti pentru romani decat ne imaginam. sunt convins ca spiritul pro va schimba romania,” se destainuie adrian sarbu in interviu. a avut dreptate sau nu…