Feed on
Posts
Comments

s-a terminat si cu visul frumos din sezonul asta ! desi fc brasov si-a facut datoria si i-a spulberat pe dinamo, poli n-a fost in stare sa isi faca treaba si a pierdut in fata unirii urziceni. dupa cum am jucat, nici nu meritam sa castigam. admirabili suporterii timisoreni, care i-au aplaudat pe dan petrescu si echipa lui (99 % campioni) si i-au indemnat sa faca turul de onoare pe stadionul “dan paltinisanu” ! chiar daca o parte a acestui gest se datoreaza satisfactiei ca dinamo nu va lua campionatul.

nu pot sa nu constat, insa, cat de bine a functionat coalitia anti-dinamo. poate sufar de scenarita, insa merita remarcat ca fc brasov, echipa cu o  evolutie anonima pana acum, si-a aratat coltii exact in “groapa”. am un gust amar ca marian iancu a preferat sa joace la doua capete si, dupa ce s-a inclinat in fata lui dinamo, a pierdut si contra urziceniului, asa cum promisese in declaratiile de la inceputul saptamanii. probabil, e mai rentabil. oricum, mie mi-a fost clar ca patronul lui poli nu-si doreste titlul inca de asta iarna, cand l-a demis fara motiv pe dusan uhrin jr si l-a adus pe gabi balint, care n-are creier nici cat sa comenteze meciurile de liga campionilor la protv. UPDATE: tot in aceasta seara, marian iancu a anuntat ca balint nu va mai fi antrenor la poli la finala cupei romaniei.

cat despre punctele alea de la tas, daca bateam pe unirea urziceni si pe fc brasov, puteam nici sa nu mai le primim inapoi, ca eram campionii morali. asa… singura satisfactie (morbida, de altfel) este ca, la pauza, borcea s-a dus in vestiarul cainilor si a facut o criza de nervi in care a spart un geam si s-a taiat destul de rau, ajungand la spital.