Feed on
Posts
Comments

pacat ca fc vaslui n-a reusit sa se califice in europa league. imi devenisera simpatici, dupa cele 3 zile minunate petrecute la ei in oras saptamana trecuta. i-am cunoscut pe cativa dintre ei si erau ok. nu mai vorbesc de ofiterul lor de presa, marcel cristea, un mare sufletist. la vaslui, gruparile “dorobantii” si “furieux” din galerie dau tonul si intreg stadionul canta si face valuri. un stadion mic si la fel de curat ca si orasul, in care nu se vand seminte. unde nimeni nu sare gardul cu inaltimea de 1 metru, care desparte tribunele de gazon. din pacate, nu le-am purtat noroc pana la capat. joia trecuta, cu noi in tribune, i-au batut pe greci cu 2-1. astazi, au pierdut cu 3-0. ca atitudine, jucatorii din vaslui mi-a amintit de poli timisoara din vremea lui panduru. deocamdata, doar o mana de baieti buni, pe cale sa se inchege intr-o echipa. daca porumboiu va avea rabdare…

stiu c-o sa ma-njure unii, dar nu pot sa nu scriu si eu doua randuri despre calificarea lui dinamo. profitand de relaxarea cehilor de la liberec si indarjiti de felul in care au fost pusi la zid de toata lumea, dupa incidentele de la meciul tur, cainii le-au dat 3 goluri si au ajuns la penalty-uri. au salvat fotoliul de antrenor al lui bonetti. care a fost atat de tampit, incat sa-l puna pe zicu sa execute al doilea. adica, pe cel mai neserios ratat al unei generatii de fotbalisti, care din mare talent, a ajuns sa frece tusa pe la toate echipele la care a ajuns vreodata. ce bafta pe molinero, pe umerii caruia apasa calificarea, la primul sau meci pentru caini !

in fine ! ma bucur c-o sa rad duminica de gigi becali, dupa ce o sa le-o traga cainii si oilor blege ale lui bergodi ! forza viola !