Feed on
Posts
Comments

acum cateva zile, s-au impiedicat niste fraieri de amaratul meu de blog si mi l-au atacat. sincer, nu-i inteleg. in primul rand, dupa cum era normal, exista un back-up, asa ca n-a fost mare lucru pentru prietenii mei de la trip media, care au amabilitatea sa-l gazduiasca pe serverele lor, sa-l puna la loc. si o vor face ori de cate ori va fi nevoie, asa ca efortul cretinilor a fost inutil.

pentru ca, totusi, s-au pierdut cateva articole, iata ca le postez din nou. primul ar fi cel despre afisele-parodie create de un prieten drag, reputatul grafician eugen mihaescu. acesta realizase doua afise in care ironiza campania electorala pentru alegerile prezidentiale. sunt chiar mai mult decat atat, daca analizezi detaliile, care trimit, fiecare, la fel ca link-urile dintr-o postare pe internet, catre subintelesurile actului artistic.

cel de-al doilea afis il infatiseaza pe mircea geoana in postura lui joker, un cunoscut personaj din benzile desenate americane si a fost publicat in premiera pe blogul meu. nu am alt merit decat ca suntem prieteni si ca nimeni altcineva n-a dorit sa-l publice, ca nu cumva sa-i subrezeasca pozitia fragila.

banuiesc ca unul din motivele pentru care blogul meu a fost atacat este chiar publicarea acestor doua afise. adica m-as putea alatura si eu celor din tabara anti-basescu, care l-au dus pe actualul presedinte spre al doilea mandat urland in fiecare clipa “basescu e de vina !” trist, dar adevarat. orbiti de ura impotriva lui traian basescu, in incercarea lor de a-l demoniza, adversarii sai au reusit sa trezeasca exact reactia contrara. de 5 ani de zile, daca ploua, daca-i seceta, daca ninge, daca-i greva, daca-i criza, daca ne doare capul sau ne-a parasit iubita, aflam imediat cauza: basescu !

nu ma intereseaza cine va iesi presedinte. nici acum, nici peste 5 ani, pentru ca nu mai cred de multa vreme in clasa politica din romania, pe care – din pacate ! – o cunosc foarte bine. si al carui cusur fundamental nu este nici lacomia, nici hotia, nici minciuna, ci faptul ca ne cred pe toti niste prosti.

1. e greu de crezut ca basescu e diavolul in persoana, iar restul sunt niste ingeri.

2. in ipocrizia lor, au impresia ca am uitat ca toti au fost aliatii lui basescu, de cate ori acesta le-a aruncat cate-un ciolan.