Feed on
Posts
Comments

recunosc. sufar de scenarita si imi plac rationamentele ciudate, care pleaca, totusi, de la elemente reale. asadar: am senzatia ca vantu a batut palma cu basescu si a intors armele. motivul este evident si tocmai a fost anuntat de presa: a fost arestat in indonezia nicolae popa, omul prin care vantu a devalizat gelsor si fni. base i-a aratat pisica.

mai departe, compromiterea lui geoana a fost usor de realizat, deoarece prostanacul e un naiv si a fost LASAT sa mearga-n miez de noapte la vantu, cand acesta l-a chemat. desigur, pozele au iesit pe piata fiind alese cu grija pana si cadrele in care geoana pare ca ar pasi spre usa usor aplecat. nu degeaba garda veche a psd-ului si-a luat mainile de pe geoana si n-a aparut in spatele lui, lasand novici ca ponta sa-si franga gatul. alaturi de “expertul din echipa lui obama” care le toaca psd-istilor 4 milioane de euro si nici macar nu pricepe ce se intampla in romania. chiar in timp ce scriu aceste randuri, tolontan si ctp-ul il fac ferfenita pe geoana, din prisma erorilor “inexplicabile” de strategie pe REALITATEA TV.

as mai pune cateva paie pe foc: oare chiar atat de prost este patriciu incat sa lanseze caseta cu “basescu lovind copilul” prea devreme, cand pana si un student la stiinte politice poate sa-ti spuna ca asa ceva se scoate in vinerea dinaintea zilei alegerilor, ca impactul emotional sa nu poata fi stins pana cand omul pune stampila ? oare de ce a disparut apoi din peisaj ? oare a fost doar idiot cel cu ideea pactului lu’ peste prajit semnat de ziua nationala la TIMISOARA ? (de 20 de ani, gasca astora care acum isi spun psd si-a luat huiduieli la timisoara. chiar si eu mi-am luat pumni in spate, la o comemorare a Revolutiei, incercand sa conving lumea sa nu-i ia la suturi pe ion iliescu si claudiu iordache . asta e ! nu le place de ei si gata ! toata lumea stie) ca toate aceste erori au fost speculate si inflamate de pd-l-isti… e normal. trebuia sa fie idioti sa nu profite. doar erau servite pe tava.

deci, asta-i parerea mea: vantu a intors armele, patriciu s-a dat la fund si nu m-ar mira sa devina evident in curand cum a fost strans de coaie. voiculescu are instincte mult mai bune si n-a bagat in mizeria campaniei mai mult decat imperiul media. iar greii din psd i-au inchis, elegant, dar ferm, usa in nas lui geoana, intelegand ca au pierdut batalia si pregatind o repliere care sa nu le lase rani prea grele. novicele antonescu n-a inteles nimic din aceasta partida, desfasurata la o viteza prea mare pentru el. iar geoana singur, in fata lui basescu, nu va avea niciodata, nici o sansa.