Feed on
Posts
Comments

printesa brianna caradja si cantareata minodora au fost ultimele vedete cu care am filmat pentru acest sezon din “aruncati din tren“. ele au ajuns la mangalia, unde au muncit o zi intreaga, pentru a strange bani ca s-o ajute pe paula blagoci, o fetita de 15 ani, care s-a nascut cu multiple malformatii la maini, picioare, gura si nas. desi medicii nu-i dadeau prea multe sanse, paula a indurat o serie de operatii, pentru a corecta defectele din nastere. si calvarul ei nu s-a terminat. chiar in ziua cand episodul filmat la mangalia se difuza pe antena 1, fetita trebuia sa fie in bucuresti, la clinica universitara de chirurgie maxilo-faciala, pentru o operatie care sa-i intregeasca bolta palatina si sa-i desfunde sinusurile nazale. deoarece creierul paulei nu era suficient oxigenat, fetita era chinuita de puternice dureri de cap si avea probleme de memorie.

paula locuieste in mangalia, pe strada pictor tonitza, bloc c 4, scara 1, apt.14. impreuna cu un frate, elev in clasa a XII-a, este crescuta de bunica sa, dupa ce mama ei a plecat in grecia si s-a recasatorit. de tatal ei nu se mai stie nimic de 13 ani, de cand a divortat de mama sa. din cauza malformatiilor, paula este evitata de ceilalti copii si viseaza sa se imprieteneasca macar cu fetitele de varsta ei din bloc si sa ajunga la un moment dat la emisiunea “frumusete pe muchie de cutit” de la pro tv, ca sa fie si ea frumoasa.

in timpul filmarilor de la mangalia, brianna caradja si minodora au reusit sa stranga pentru paula 7.075 lei. desi operatiile pentru fetita sunt gratuite, bunica ei avea nevoie de acesti bani pentru cheltuielile aferente tratamentului. in plus, cele doua vedete au reusit sa implineasca un vis frumos al paulei: i-au adus un computer, donat de conducerea hotelului “paradiso” din mangalia.