Feed on
Posts
Comments

andrei duban a fost prima vedeta care a fost “aruncata din tren” la slatina, ca sa stranga bani pentru a ajuta un baietel sa se opereze la viena. sincer, auzisem de un actor cu numele asta, dar habar n-aveam exact cine este.

andrei dubaaaan ?!” a fost reactia oripilata a multor prieteni.”ala care-i spunea poezii lui ceausescu ?”

marturisesc ca ma prinsesera din nou pe picior gresit. am trait 24 de ani in epoca comunista, dar nu m-am uitat niciodata, decat intamplator, pret de cateva secunde, la emisiunile care omagiau comunismul. si – in nici un caz – nu am fost atent la fetzele celor care recitau sau cantau ode cuplului ceausescu. dar daca tii minte, dupa 20 de ani, cum il chema pe “intaiul pionier al tarii“, mi se pare ca ai o problema. in fine ! cert este ca majoritatea oltenilor il recunosteau pe strazile din slatina pe andrei duban dupa emisiunile in care spunea bancuri sau de la extragerile loto 6/49.

aruncat din tren la slatina, fara bani si telefon mobil, andrei duban a fost cel mai inventiv concurent din prima editie a emisiunii. si-a folosit din plin imaginatia, a profitat de fiecare idee descoperita pe strazi si nu a uitat ca mai trebuie sa faca si spectacol de televiziune. nu pot sa va dezvalui mai mult, ca v-as strica placerea de a urmari “aruncati din tren“, moderat de dan bordeianu. pe antena 1, de luni, 14 septembrie, ora 22:00.