Feed on
Posts
Comments

iar a fost furtuna in bucuresti. iar s-au infundat toate canalele si s-au inundat soseaua si trotuarele. iar ne-au cazut in cap sau pe masini toate crengile copacilor. iar n-au mers mijloacele de transport in comun, in timp ce taxiurile au disparut precum titanicul. iar a picat net-ul, orange-ul, vodafone-ul, cosmote-ul si dracu sa le mai ia pe toate, daca am uitat sa enumar vreuna !

cat de inteligent trebuie sa fii ca sa vezi cum s-a schimbat clima in zona capitalei ? sau, daca nu-ti dai singur seama, sa-i rogi pe meteorologi sa-ti explice: si vara aceasta vom avea canicula in capcana asta de beton numita bucuresti, intrerupta de furtuni scurte, cum a fost si cea din seara asta. iar impotriva unor fenomene meteo de acest tip, edilul unui oras trebuie sa lupte cel putin prin doua metode stramosesti: sa pastreze canalizarea curata si arborii ingrijiti. restul problemelor le mai rezolvam si singuri, ca-s dependente de astea doua.
nu ne ramane decat sa invatam sa ne pazim singuri de efectele urmatoarelor furtuni din aceasta vara. adica sa stam acasa si sa ne rugam la Dumnezeu nu fi gasit loc de parcare sub vreun pom. si cand ma gandesc ca radeam de iordanescu la nationala, ca pupa icoane ca sa castige romania…