Feed on
Posts
Comments

astazi, am lasat deoparte orice speranta si m-am dus sa-mi schimb biletul la concertul depeche mode intr-un bilet pentru cele 3 zile la b’estfest. in ciuda asigurarilor celor de la emagic, care sustin ca incearca o reprogramare a concertului in iulie sau septembrie, e suficient sa consulti site-ul oficial al formatiei, ca sa iti dai seama si singur ca sansele sunt minime. in iulie, ar fi timp intre concertul de la sevilla (12 iulie) si cel de la toronto (24 iulie). ma indoiesc sa se rezolve. abia au timp sa-si transporte sculele peste ocean. in septembrie, sansele ar fi ceva mai mari, intre concertul de la fort lauderdale din statele unite (5 septembrie) si cel din mexic, de pe guadalajara (1 octombrie). mai ales daca continua psihoza cu gripa porcina. daca, desigur, au chef sa treaca oceanul de doua ori.

in fine. daca mai vin, voi gasi eu un bilet pe undeva. la magazinul “diverta” de pe magheru, la ticket point, ca de obicei, nu era nimeni. de altfel, pe tot etajul nu am gasit nici un angajat. la parter, un baiat cu tricou rosu m-a asigurat ca va veni cineva intr-o clipa. pana a aparut o fata de undeva, am citit, consternat, anuntul ca la ei, nu se pot cumpara bilete platind cu cardul. normal, doar suntem in romania, unde si la banca trebuie sa mergi cu sacosa cu bani. a venit fata si, vazand biletul din mana mea, a mai sarit cu o veste proasta: nu are numerar, ca sa-mi dea banii inapoi. pana la urma, am lamurit problema, mi-am luat biletul la b’estfest si am disparut rapid, jurandu-mi sa nu mai calc pe aici.

asa ca am ajuns acasa si am postat pe youtube messages to gods din concertul pe care l-am filmat si montat pentru prietenii mei de la implant pentru refuz din timisoara, concert pe care l-am organizat pentru ei, impreuna cu emil biebel de la rockarolla, in curtea clubului lemon din timisoara, acum 5 ani.