Feed on
Posts
Comments

mi-a placut intotdeauna sa petrec o seara nebuna in saint tropez. mai ales daca nimeresti in week-end. daca esti o persoana sociabila, care stie sa se distreze in limitele unui foarte intelegator bun simt, are simtul umorului si nu e complexat din cauza tarii de origine, saint tropez este orasul perfect de pe coasta de azur. iti ofera permanent surprize.

nu trebuie sa dai 10 euro pe-o bere la terasele din port, insa daca te vei aseza la vreuna, vei constata ca privelistea merita pana la ultimul cent. daca ai prezenta de spirit sa te strecori in coretegiul de cheflii ai lui puff diddy, poti intra intr-un club de mari fite, fara sa te intrebe nimeni nimic. provocarea e in interior, daca vei fi in stare sa te comporti natural printre tot felul de vedete, starlete si nimfete. oricum, daca nu descoperi rapid femeia vietii tale, risti sa te cam plictisesti si te vei cara. la fel de bine te poti nimeri in vreun club in grupul care continua petrecerea pe vreun iaht ancorat in larg, la care ajungi cu salupa.

vara asta, in sambata in care am ajuns, in port era petrecere de shmekeri adevarati, cu concert si focuri de artificii in larg. care se vedeau mai misto de pe chei decat de pe iahturile lor.