Feed on
Posts
Comments

in povestea ginei pistol la vaslui a existat un moment de cotitura, impresionant prin dramatismul sau: vizita la lucian pavel, baietelul pentru care strangea banii. din acea clipa, se poate observa cu usurinta o schimbare in atitudine, in mesajul pe care il transmite oamenilor, in ardoarea cu care lupta pentru cazul sau. discutia cu catalina pavel, mama lui lucian, care isi povesteste calvarul, este scena cea mai puternica din cele 4 episoade ale primei editii din “aruncati din tren“.

pentru a-l ajuta pe lucian pavel, gina pistol a strans la vaslui 135 de milioane de lei. i-a facut cadou o combina muzicala, la care sa asculte muzica linistitoare, inregistrata pe cd-uri de tinerii cu care s-a imprietenit si au ajutat-o. a obtinut o donatie de 5.000 de euro, facuta de un om de afaceri care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea. insa povestea nu se opreste aici. adrian porumboiu a promis ca va sprijini familia pavel. marcel cristea si oamenii de aur de la clubul fc vaslui il ajuta pe liviu, fratele lui lucian, sa devina mare portar de fotbal. si nu in ultimul rand, multi vasluieni au promis ca vor incerca sa schimbe lucrurile.

oricine poate sa-i ajute pe lucian si familia lui, donand bani in contul RO38BTRL03801201H20537XX (pentru lei) sau RO13BTRL03804201H20537XX, cod SWIFT BTLRO22XXX (pentru euro), deschis la Banca Transilvania, Agentia Vaslui Sud, bd.Republicii 367, pe numele Pavel Catalina.