Feed on
Posts
Comments

superba “sinteza zilei pe antena 3 in seara asta ! am vazut spectacolul sfarsitului unei cariere politice. dupa ce, vreme de o ora, prostanacul a fost servit la fileu de mihai gadea, hodoronc-tronc ! a aparut crin antonescu, invitat de la 22:00. geoana, alb la fata, si-a vazut sfarsitul in fata ochilor ! si a inceput crin sa-l smotoceasca si sa stearga cu el pe jos, de chelalaia bietul geoana, ca mi se facea o mila de el…

geoana nu si-a revenit din corzi nici dupa pauza de publicitate, nici dupa ce arbitrul gadea l-a mai scos de cateva ori pe marginea ringului din ghearele liberalului dezlantuit. a mai mieunat ca el nu mai rezista decat un sfert de ora si iar s-a trezit numarat la podea, fara sa inteleaga ce se intampla. a incercat cu limba de lemn si i-a dat crin cu ea in cap.

ce pacat ca n-a aparut vadim, ca, la inceputul emisiunii, explicase crin de ce n-are chef de-o confruntare-circ, la care sa participe si el. ar fi fost un show complet de televiziune ! sa fi venit asaaaa… spre final, sa-l ridice din praf pe un geoana groggy.