Feed on
Posts
Comments

da. mi-ar fi placut sa fim mai multi aseara in “groapa”, ca sa ne bucuram de o victorie indelung dorita. in sfarsit, poli timisoara a batut-o pe dinamo la ea acasa ! e drept, o echipa in criza, dar asta nu ne diminueaza satisfactia. destul de civilizat la meci. aveau si toalete ecologice curate ! dupa ce am trecut de procedurile greoaie, am descoperit galeria noastra. mica, dar vioaie. ca sa-si merite renumele de caini, cativa din galeria lui dinamo s-au incaierat intre ei, asa ca prima repriza am dominat noi. in iarba, la fel: curca a scos o reluare cu capul a lui cocis, dar – pe final – l-a executat goga.

la inceputul reprizei a doua, cocis n-a mai ratat cand l-a prins descoperit pe coltul scurt pe curca, asa ca bietii caini au avut nevoie de ceva vreme sa inteleaga ce se intampla. primul care s-a trezit a fost marius niculae, care a prins o bomba de la distanta scoasa cu greu de taborda de la vinclu. urmatoarea a fost mai inspirata si l-a prins pe picior gresit pe portarul nostru. s-a revansat si el si a mai scos de sub bara un sut de-al lui n’doye.

in galeria noastra a fost cam la fel. ne-am revenit pe final si am triumfat alaturi de contra & co. cainii din tribune, ale caror injuraturi – mai penibile de aceasta data – nu le-am bagat in seama, si-au bagat coada intre picioare si au spalat putina mai devreme decat credeam, asa ca am putut pleca acasa repede.

mi-au placut mai mult alte meciuri cu dinamo, in care am pierdut pe teren, dar eram alaturi de mai multi prieteni si faceam o atmosfera de neuitat in galerie. de ce nu mai vine lumea la stadion ? pentru ca nu mai are incredere ca va vedea spectacolul pe care il doreste. cine e curios sa mearga la cinema la un film prost ? iar de performanta ce sa mai spun ? daca nu mai pierdem nici un punct, stam la jocul rezultatelor si ne rugam ca faca urziceniul un egal, iar clujul sa piarda un meci. altfel, terminam pe locul 3. parca anul trecut eram pe 2…