Feed on
Posts
Comments

sa va spun eu cum sta treaba: in jurnalul de stiri b1 tv din 17 martie 2011, ati vazut o premiera in televiziunea din romania. prima transmisie in direct dintr-un vagon de metrou in miscare, cu coborare si iesire pe scarile rulante din piata universitatii. nu a fost inregistrare. b1 tv a cumparat cateva backpack-uri. eu sunt cam atehnic, dar stiu ca e vorba de un rucsac in care se afla un device conectat la sase modem-uri care functioneaza in sistem 3G. cate doua pentru fiecare retea de telefonie mobila pentru care optezi. scula iti tine tot timpul cel mai bun semnal, trecand automat de la o retea la alta. camera video se conecteaza la backpack si putem face live in orice conditii. joi seara v-am aratat doar o parte din ce stie.

singurul detaliu care ii incurca pe unii este ca, pentru o calitate cat mai buna a imaginii, backpack-ul are un delay de 11 secunde intre momentul in care reporterul din teren incepe sa vorbeasca si cel in care vocea lui se aude pe post. ceea ce vedeti in direct pe ecran s-a intamplat in realitate in urma cu 11 secunde. cu un pic de atentie, iese perfect 🙂

live-ul de joi l-ati vazut. putini stiu, insa, ca adrian bucur a mai facut un live la fel de spectaculos miercuri seara, in timpul unor jurnale de stiri de proba. tot cu catalin brencea la camera. memorabil !