Feed on
Posts
Comments

participare redusa aseara, la cheful presei de la spice club din bucuresti, organizat de agentia de monitorizare a presei ! m-am dus sa-mi revad fosti colegi si prieteni si am avut inca o data ocazia sa constat cum se imputineaza “cunostintele” dupa ce nu mai esti sef 🙂 muzica hardcore si metal a stresat o parte din cei veniti, insa i-a entuziasmat pe final pe cei cativa jurnalisti si jurnaliste din noua generatie. bautura si mancare de la sponsori (haioasa ideea de a-i hrani pe presari si cu hamburgeri de la mcdonald’s !).

s-au acordat premiile freeex 2009. dintre cele pozitive, de remarcat premiul primit de dan tapalaga si attila biro. dintre cele negative, cel mai amuzant mi s-a parut premiul “televiziuni fara partid” sau “tupeu sans frontieres”, acordat danielei popa, pentru declaratia “vreau sa va spun foarte clar ca pc nu are nici un trust media”. sau, mai bine zis, explicatia data de mircea toma pentru acordarea acestuia: “o felicitam pe doamna popa pentru simtul proportiilor: in realitate, trustul media are un pc”.

cativa politicieni nu au scapat ocazia sa se bage in seama printre jurnalisti la premiile freeex. victor ponta a adus-o pe daciana si au stat la povesti cu rasvan popescu, presedintele cna. ministrul justitiei, catalin predoiu, pomadat si crispat, si-a ridicat premiul “avocatul diavolului”, balbaind o replica chinuita, pe care ar fi dorit-o amuzanta. mircea geoana a aparut destul de tarziu si a incercat sa para relaxat si popular. deputatul eugen nicolicea si-a afisat cravata de culoare rosu psd, insa prea putina lume stia cine este.

au lipsit vedetele media. au lipsit sefii din media si putini jurnalisti din noul val au indraznit sa calce pragul clubului. a fost aproape o reuniune in mica familie a freeex, pana la urma placuta si relaxanta.