Feed on
Posts
Comments

iata, in aceasta dimineata, elementul care lipsea din ecuatia ultimei etape a campionatului ligii I a aparut. poli timisoara si-a primit inapoi cele 6 puncte confiscate abuziv de fifa, in cardasie cu frf. cu alte cuvinte, pentru a castiga titlul, i-ar fi fost suficienta o victorie in meciul de la brasov din ultima etapa. asa, trece doar pe locul 2 si merge in preliminariile ligii campionilor, in timp ce dinamo ramane cu buzele umflate. singura satisfactie din toata aceasta poveste !

“pohta ce-am pohtit-o !” parea sa spuna figura satisfacuta a lui marian iancu, tolanit aseara in tribunele stadionului din brasov. stia de cel putin o saptamana care e decizia tas, ca doar el solicitase celor de la lausanne sa amane COMUNICAREA ei. cu asul in buzunar, a putut trage sforile blatului din ultima etapa dupa cum a dorit. veti spune ca sunt paranoic, dar raman convins ca “finalul nebun de campionat” despre care miorlaiau in extaz comentatorii sportivi aseara a fost un aranjament in grup pentru ca steaua sa se strecoare pe usa din dos in europa league, iar dinamo sa se linga pe bot de titlu.

mie nu-mi mai pasa de cele 6 puncte inca de la blatul cu dinamo, cand mi-a fost clar ca alb-violetii nu vor iesi campioni. de ce ar prefera patronul lui poli timisoara un caldut loc 2 si nu titlul ? din motive de bani. multi si negri. toti microbistii asteapta de la campioana romaniei o evolutie cat mai buna in uefa champions league, iar asta inseamna investitii serioase intr-un antrenor bun si in jucatori de valoare. nu va lasati amagiti de mirajul celor 11 milioane de euro, pentru ca uefa ii plateste abia prin iarna. pana atunci, daca nu onoarea numelui poli timisoara, macar opinia publica, suporterii si autoritatile locale din timis care baga bani in club i-ar fi cerut lui marian iancu sa investeasca serios. pentru locul 2, presiunea nu mai este atat de mare, iar el si-a umplut teschereaua cu bani negri, recuperand o parte din cele 6 milioane de euro pe care se spune ca le-ar fi pus in sacosa dusa din partea lui chiar de cristi borcea la cotroceni, ca taxa pentru a fi scos din puscarie acum 3 ani. pentru unii, fotbalul e doar un business.

pentru noi, fotbalul inseamna o singura iubire:

p.s. tare mi-e teama ca cfr cluj va lua cupa. trebuie sa primeasca si paszkany o felie de tort.