Feed on
Posts
Comments

parerea mea e ca nu. astazi sunt pesimist, insa acest sentiment mi-a fost alimentat de toata telenovela “poli timisoara“, orchestrata de un scenarist in care mi-am pierdut demult increderea (desi nu-mi amintesc sa fi avut vreodata mare incredere in el), pe nume marian iancu. patronul clubului alb-violet a reusit sa ne bage in ceata pe toti.

azi recuperam punctele confiscate abuziv de tas, maine nu avem nici o sansa de a le primi inapoi. azi vrem sa luam campionatul, maine il da afara pe dusan uhrin jr, antrenorul care i-a construit echipa. azi il numeste pe gabi balint de la protv antrenor si e sigur de marile lui calitati, maine il demite, acuzandu-l ca a vrut sa pacaleasca fotbalul. azi anunta ca poli vrea macar cupa romaniei, maine il numeste antrenor pe vali velcea si anunta ca il va tine pe banca si sezonul urmator. azi da impresia ca a picat la pace cu dinamo, cedand titlul contra cupei romaniei, maine demonstreaza ca e o veriga din complotul ocult impotriva cainilor rosii (pentru asta cucereste o bila alba de la toti suporterii viola).

ce se va intampla in seara asta, nici dracu’ nu mai stie, incurcat de itele sforarilor din fotbalul romanesc. parerea mea sincera, fiind intr-o faza pesimista, este ca steaua va castiga la urziceni, iar poli va pierde la brasov. cat despre punctele de la tas, am afirmat-o dupa meciul cu unirea urziceni: nici nu-mi mai pasa daca le recuperam sau nu. pe teren, echipa pe care o iubesc a pierdut in fata celorlalte doua pretendente la titlu. iar fotbalul, asa cum ne place sa credem, se joaca in iarba.

nu ma pot abtine sa nu fac o dedicatie pentru toti cei care pacalesc fotbalul: implant pentru refuz (mari suporteri ai lui poli timisoara) din concertul din curtea clubului lemon din timisoara: a bullet in your f*ckin’ head !

… few hours later
asadar, am avut dreptate. sau, ma rog, partial. adica poli a luat bataie si steaua a facut egal la urziceni. daca are cele 6 puncte, iancu s-a asigurat cu un loc in liga campionilor. cupa romaniei ? o miza prea mica…