Feed on
Posts
Comments

diseara, in bucuresti, avem parte de un regal de rock si jazz-rock din timisoara pe terasa clubului piranha din regie. concertul in aer liber, la care au acces doar tinerii in varsta de peste 18 ani, va fi deschis la ora 21.00 de blazzaj (adica vita, lelia – vocals, horea – chitara, petre – trompeta, utu – bass, lucian – sax si vali – drms), cu jazz-rock, fusion.

dupa ei, intra bio cu indie rock. pentru ei, ramane pe scena horea crisovan (chitara) si se adauga valentin “freaky” popescu (chitara), stefan “pista” czifrak (bas), florin “flocea” cvasa (drms) si gabi “g8II” szorad (vocal).

concertul este incheiat de recitalul prietenilor mei de la implant pentru refuz. raman pe scena valentin “freaky” popescu (chitara) cu stefan “pista” czifrak (bas) si se adauga vita cu bulbuc (vocals), meshu (chitara) si tzava (drms). am postat pe youtube o piesa care mi-a mai ramas din concertul din curtea clubului lemon din timisoara, un cover dupa biohazard: “switchback“.

fiind prieten cu majoritatea membrilor celor 3 trupe, va recomand pentru aceasta seara un maraton de rock timisorean.

few hours later…

m-a simtit foarte bine la concert. 3-400 de oameni, majoritatea timisoreni, parca eram acasa. furtuna ne-a ocolit. au cazut doar cativa stropi de ploaie, cat sa ne mai racorim. au inceput sa cante destul de tarziu, pentru ca horea crisovan a cantat la sala palatului, la mozart rocks si a intarziat.

blazzaj ne-a introdus perfect in atmosfera de concert, facand o trecere perfecta catre rock. bio ne-a zguduit un pic, chiar daca flocea (drms) a trebuit sa vina tocmai de la sofia, unde are un job, pentru aceasta cantare. recitalul implant pentru refuz a fost asa cum ne-am dorit: coios si energic. mosheala civilizata. la bis, bulbuc a cantat singur, pentru ca vita isi epuizase bateriile. sonorizarea a fost o surpriza placuta si abia astept sa apara imagini de la cei care au filmat concertul.

cand am ajuns acasa, am aflat ca a murit michael jackson. Dumnezeu sa-l ierte ! n-am fost niciodata un fan al sau.