Feed on
Posts
Comments

cea de-a treia concurenta la “aruncati din tren” a fost gina pistol, care s-a trezit intr-un vaslui toropit de canicula. evolutia ei in cele trei zile a fost poate cea mai spectaculoasa. nu putea sa cante la nivelul mariei carneci si nici sa spuna bancuri ca andrei duban. am mai scris despre ce s-a intamplat la vaslui si unii au facut comentarii malitioase despre punctele forte ale ginei. as fi curios cati ar fi in stare sa ceara bani pe strada, infruntand sclipirile lubrice din ochii barbatilor sau licarirea de dispret din ochii femeilor.

la vaslui, gina pistol a reusit sa miste inertii si prejudecati, si-a facut prieteni care au ajutat-o si – a considerat multa lume – a aratat ca o alta persoana fata de cum o stiau toti. eu cred ca s-ar putea sa fie tocmai pe dos: am avut ocazia sa o vedem asa cum e ea in realitate si nu prin filtrul revistelor colorate.

si acum promo 🙂 cati bani a strans gina pistol la vaslui si, mai ales, cum a reusit sa-i adune, puteti vedea incepand de luni, 14 septembrie, ora 22:00, la antena 1. o emisiune produsa de media factory si prezentata de dan bordeianu 🙂