Feed on
Posts
Comments

maria carneci a acceptat sa participe la “aruncati din tren” si a ajuns la calarasi, ca sa stranga bani pentru o familie cu 13 copii (al 14-lea urmand sa se nasca zilele acestea). marea cantareata de muzica populara a dovedit o forta de neoprit, cand a fost vorba sa-si puna celebritatea si talentul in slujba unei cauze nobile. mai ceva ca o tornada, pe care o recunosti din prima clipa, nu a trecut pe undeva fara sa lase urme. de la oameni simpli de pe strada si pana la cei mai avuti calaraseni, toti au sarit in ajutorul cazului despre care le-a povestit solista.

cu o experienta de viata formidabila si cunoscand bine psihologia romanilor, maria carneci a stiut cum sa-i abordeze pe oameni si sa-i convinga sa dea bani. fara indoiala, a ajutat-o popularitatea. am intalnit la calarasi multe persoane carora nu le venea sa creada ca au ajuns sa o vada in realitate si sa stea de vorba cu marea artista.

cum s-a descurcat maria carneci la calarasi si ce suma a strans, puteti vedea incepand de luni, de la ora 22:00, pe antena 1, in emisiunea “aruncati din tren“.