Feed on
Posts
Comments

nu e prima oara cand citesc tot felul de nazbatii inventate in “academia catavencu“, saptamanalul meu preferat pe vremuri. unele scrise la comanda, altele din lenea de a incerca o minima documentare pe subiect. ultima minciuna gogonata au scos-o astazi. onorabilii academicieni pretind ca unul din concurentii de la “aruncati din tren” l-ar fi sunat pe costel casuneanu, ca sa-i ceara bani pentru un copil amarat.

mi-e penibil sa comentez asemenea aberatie evidenta: pana acum nu s-a filmat decat o editie din “aruncati din tren“, la care au participat gina pistol (la vaslui), maria carneci (la calarasi) si andrei duban (la slatina). nici unul dintre cei trei nu l-a sunat pe casuneanu, din cel putin doua motive. in primul rand, concurentii sunt obligati sa stranga bani doar din localitatile in care au fost “aruncati din tren” si nu-mi amintesc sa-si fi schimbat casuneanu domiciliul. in al doilea rand, donatiile anonime nu sunt luate in considerare pentru concurs si totul se filmeaza. poate reuseste autorul anonim al articolului sa ne dea macar un motiv pentru care vreun participant la emisiune l-ar suna pe casuneanu sau pe vreun alt miliardar ca sa-i ceara ajutor.

imi pare rau de aceasta mizerie nemeritata pe care o publica “academia catavencu“. daca nu ar fi obligati sa arunce cu noroi in orice apare in ograda altui mogul decat cel care le este stapan, poate ar fi observat ca “aruncati din tren” este chiar o emisiune misto.