Feed on
Posts
Comments

o fi mult ? o fi putin ? primul episod din “aruncati din tren“,  noua emisiune produsa de media factory si difuzata de antena 1, a obtinut un rating mediu de 2,5. a avut de luptat cu filmul de pe pro tv (“cellular“, regia: david r. ellis, cu kim basinger) si cu premiera noii telenovele de pe acasa tv (“aniela“), de care m-am plictisit citind vara intreaga in toata presa romaneasca. pe targetul 15-54 de ani (urban) pe sferturi de ora, ratingurile au stat astfel:

– “aruncati din tren”: 1,9 / 2,4 / 2,9 / 2,7

– “cellular” (pro tv): 10,3 / 3,8 / 3,2 / 3,9

– “aniela” (acasa tv): 4,0 / 4,3 / 4,6 / 3,5

parerile despre noua emisiune au fost foarte bune, multa lume remarcand formatul ingenios si ideea de a pune vedetele sa stranga bani pentru a ajuta oameni necajiti, precum si rolul lor in a atrage atentia comunitatii locale asupra unor probleme. in primul episod, gina pistol a parut total pierduta printr-un vaslui toropit de caldura, andrei duban a fost foarte simpatic comentandu-si situatiile prin care trecea in slatina, iar maria carneci a trecut ca vijelia pe strazile calarasiului, aspirand fiecare banut de la oamenii intalniti in cale.

diseara, de la 22:00, antena 1 difuzeaza cel de-al doilea episod al emisiunii. veti vedea momente cutremuratoare traite de gina pistol la vaslui, familia cu 13 copii pe care o ajuta maria carneci la calarasi si veti putea descoperi cat de bogata este imaginatia lui andrei duban, pentru a obtine bani la slatina. o alternativa mai interesanta, zic eu – fiind direct implicat in proiect – decat meciul fc zurich – real madrid de pe tvr 1, telenovela “fara sani nu exista paradis” de pe acasa tv sau a 10-a redifuzare a filmului “fracul magic cu jackie chan, de pe pro tv. enjoy !