Feed on
Posts
Comments

ana maria ferentz si costin marculescu au filmat pentru “aruncati din tren” la onesti. a fost o emisiune cu momente emotionante, pentru ca, desi era o zona saraca, din cauza opririi combinatului chimic care dadea de lucru multor oameni, moldovenii au avut suflet mare si le-au ajutat pe cele doua vedete sa stranga bani si cadouri pentru familia care avea nevoie de sprijin.

necazul lor a inceput acum 2 ani, la nasterea celui de-al saptelea copil, cand maria gherasim a suferit un atac cerebral care a paralizat-o. a reinvatat sa vorbeasca cu ajutorul unei colege de spital, care i-a scris literele alfabetului pe o foaie de hartie si a avut rabdare sa pronunte impreuna cu ea fiecare cuvant. in urma tratamentului, femeia si-a revenit partial, ramanand cu o pareza pe partea stanga a corpului. lita gherasim, sotul ei, mecanic la chimcomplex onesti, a trebuit sa se pensioneze pentru a avea grija de ea si de copii. in prezent, intreaga familie traieste din pensia de 700 de lei, la care se adauga alocatia copiilor. din lipsa banilor, maria gherasim a fost nevoita sa-si intrerupa tratamentul, desi isi revenise partial, iar medicii erau optimisti.

in timpul filmarilor de la onesti, costin marculescu si ana maria ferentz au reusit sa stranga 9.600 de lei si sa aduca o gramada de dulciuri, legume, fructe, jucarii si hainute pentru copii.

familia gherasim locuieste in satul gutinas, comuna stefan cel mare, la cativa kilometri de onesti. oricine doreste sa-i ajute poate sa-i sune direct, la numarul de telefon 0234.339.440.