Feed on
Posts
Comments

am amanat intentionat sa scriu despre concertul grupului spaniol tokyo sex destruction din 27 februarie 2010 de la timisoara, pentru ca asteptam sa primesc primul video inregistrat in setup venue. l-am primit si il puteti vedea acum. am promisiuni ca voi primi inregistrarea completa, pentru a selecta cele mai bune momente.

evenimentul a fost special. cati dintre noi nu au visat sa organizeze un concert pentru prieteni, pentru a sarbatori impreuna un moment important din viata ? micko si svetlana au reusit ! fericit ca ea a acceptat sa se marite cu un personaj atat de complicat, micko a dorit ca petrecerea de nunta sa fie acest concert. in primul rand pentru prieteni, dar fara a restrictiona accesul tuturor celor ce iubesc rock-ul psychedelic. i-a adus pe tokyo sex destruction din spania.

eram sigur ca va merita sa suport cosmarul unei calatorii cu trenul de la bucuresti la timisoara ! rareori am fost la un concert unde cel putin jumatate din spectatori sa-mi fie prieteni. tokyo sex destruction s-au simtit foarte bine la setup venue si s-au dezlantuit pe scena intr-o explozie de energie al carui nivel nu a coborat o clipa. fara fite, simplu si direct, punk rock sanatos, numai bun de urcat pe pereti. cosmin si andreea au fost fericiti, au dansat si au cantat alaturi de muzicienii spanioli, iar mr.h (adica horatiu fara) a mixat rock si punk la after party.

multumesc, micko si svetlana ! casa de piatra !