Feed on
Posts
Comments

ultima filmare pentru al doilea sezon din “miss fata de la tara“, reality show-ul pe care prietenii mei de la media factory il produc pentru prima tv, am facut-o la izbiceni. o comuna din oltenia de campie, la cativa kilometri de dunare, condusa de un primar care are ambitia sa impuna rosia de izbiceni ca brand national. toti localnicii cultiva legume si nu cred ca am vazut vreo gradina fara cel putin un solar.

vedeta care trebuia sa aleaga cea mai frumoasa olteanca a fost andrei duban. neobosit, foarte simpatic si permanent pus pe glume. am lucrat foarte bine impreuna, cu toate ca in prima zi de filmare, un vant puternic a lasat fara curent jumatate de judet. spre deosebire de aurelian temisan, cu care – de altfel – e bun prieten, andrei duban nu magnetizeaza la fel de bine sala, dar este naucitor de bun in dialogurile directe cu oamenii din fata sa. e spontan si parca are intotdeauna o poanta pregatita pentru momentul urmator. am remontat secvente din filmarile de la izbiceni si le-am postat pe youtube. unul din cele mai reusite momente a fost proba speciala, filmata in centrul comunei, in plina zi de targ.

finala am organizat-o pe scena centrului cultural “tudor gheorghe”, cel mai tare camin cultural pe care l-am intalnit intr-o comuna din romania. dotat cu mixere de sunet si lumina, cu trei grile de lumini si moving heads, sonorizare impecabila, videoproiector si internet wireless. a fost neincapator pentru cata lume ar fi dorit sa asiste la spectacolul nostru, asa ca am scos doua boxe pe balconul din fata si am proiectat imagini pe un ecran, pentru cei ramasi pe afara. cat de greu i-a fost lui andrei duban sa aleaga cea mai frumoasa fata din izbiceni se poate vedea din secventele urmatoare, in care cele sase concurente danseaza pe ritmuri moderne in tinuta sexy.

celebru pentru tolba plina de bancuri, andrei duban le-a dat tema de casa celor sase concurente sa vina la finala cu un banc a carui poanta sa n-o stie. au urmat momente surprinzatoare, mult gustate de publicul din sala.

proba pentru care concurentele au adus mancaruri traditionale gatite cu mana lor a iesit la fel de bine. andrei a fost in mare forma, a gustat din bucate si a cerut pareri de la cei din sala, care au intrat in jocul lui si au avut replici cu un umor aparte.

desi i-a fost greu sa aleaga, pana la urma, andrei s-a hotarat: mihaela musuroi din izbiceni va reprezenta oltenia in finala din 2 mai a emisiunii “miss fata de la tara“. 14 ani, eleva in clasa a VIII-a, cuminte si muncitoare. 1,72 m si 62 kg. impreuna cu fratele ei, isi ajuta tatal la gradinarit, pentru ca mama lor a fost operata de hernie de disc. ii place literatura, scrie poezii, este infipta ca o olteanca si are intotdeauna o replica intr-un dialog. cred ca va avea mari sanse sa castige luni seara premiul cel mare, de 15.000 de euro.