Feed on
Posts
Comments

acum 5 ani, impreuna cu marius toader si monica senchiu (de la media factory),  am facut un film despre alegerile locale pentru primaria bucuresti din 2004. ideea era a lui adrian sarbu, care ne pusese in 2000 sa facem doua filme similare. impreuna cu andreea cretulescu (pe atunci, la antena 1), am filmat in culisele campaniei electorale, ne-am plimbat printre politicieni, asa cum putini dintre voi puteti s-o faceti, iar la sfarsit am facut “prim ar vrea sa fie 2004“. de ce 2004 ? pentru ca exista si “prim ar vrea sa fie 2000“, pe care o sa-l postez dupa aceea. e chiar mai pitoresc decat asta.

filmul a fost difuzat de antena 1, imediat dupa alegeri, dar nu a fost suficient promovat, iar efectul sau s-a estompat sub insolitul vietii reale.

asadar, iata primul episod. despre cum se faceau lansarile candidatilor la alegerile locale din bucuresti cu 5 ani in urma ! aveti libertatea de a compara cu ce se va intampla (si) anul acesta. sa vedem daca am mai evoluat un pic…

Share

8 Responses to “prim ar vrea sa fie 2004 (1)”

  1. Apropo, ati vazut declaratia asta noua a lui Vadim? Incendiar discursul, desi nu imi este drag ii dau dreptate, exista solutii mult mai eficiente pentru a avea grija de caini. Nu mai intru in amanunte insa stiu ce se intampla acolo, am sa spun decat atat, ca tot ce se face in momentul asta e de ochii lumii, cainii in realitate nici nu se sterilizeaza iar hingherii alearga dupa cainii cu stapan ca sa ia spaga defapt.

  2. [...] This post was mentioned on Twitter by Sorin Bogdan, Oana Portase. Oana Portase said: RT @S0B0 poate ca ati uitat in ce tara traim http://www.sorinbogdan.ro/2009/05/prim-ar-vrea-sa-fie-2004-1/ din buc 2004, nu din timisoara [...]

  3. sorinbogdan says:

    nu putem face la nesfarsit acelasi tip de documentar. noi am facut 3. sa mai faca si altii :)