Feed on
Posts
Comments

pentru ca o gramada de prieteni vor fi acolo, plec spre clubul fabrica din bucuresti, unde silent strike lanseaza in aceasta seara albumul “alb“. printre invitati: ursu (bass), norbi (drms), string quartet maria radu, brazda lui novac, artan, ctc, dj undoo, rufi, gojira, unlocka, dan basu (visuals) si, desigur, gazda serilor de joi din fabrica, dj vasile, care se ocupa (impreuna cu cristi stanciu aka matze) de proiectul “zona libera“. silent strike este proiectul de trip-hop al lui ioan titu, o figura aparte in peisajul muzical romanesc, mai ales in cel din bucuresti, unde inca ma mir cum de nu s-a plictisit lumea de atat funk si pop din anii ’90.

pana cand ma intorc cu impresii de la fabrica, va las cu concertul implant pentru refuz din curtea clubului lemon din timisoara. a trecut ceva vreme de cand ipr au compus piesa “tacere si resemnare“, insa, cum nu s-a prea schimbat mare lucru in romania ultimilor 20 de ani, pare la fel de actuala.

wow ! inca mai exista trip-hop in romania. cand am ajuns eu la concert, dj vasile punea un d’n’b’ coios, care ne-a introdus in atmosfera. setul lui silent strike a fost memorabil. cand trip-hop-ul ajungea la limita, intra dj undoo cu un pic de scratch. quartetul de coarde a tinut o buna parte din eveniment. ctc ne-a adus un pic de rap. minunat momentul mariei radu ! eu as face chiar un album in formula asta. brazda lui novac + artan ne-au adus un pic de electro. dupa concert, party-ului i s-a dat un pic de greutate prin setul lui gojira, dar clubul a inceput sa se goleasca.