Feed on
Posts
Comments

maine seara, o noua editie din “aruncati din tren“. tot la antena 1 si tot de la 22:00. de aceasta data, in competitie participa emil mitrache, andreea antonescu si rica raducanu. cei 3 au fost vreme de 2 zile la pitesti, targu mures, respectiv buzau si au adunat bani pentru niste copii cu probleme.

fiecare dintre ei au avut de infruntat cate-un handicap dificil. emil mitrache (americanu’ din sitcom-ul protvla bloc“) a intalnit indiferenta si retinerile oamenilor din pitesti, care se ascundeau din fata camerelor video. andreea antonescu este intr-o eclipsa a carierei muzicale si doar amintirea succesului din perioada “andre” nu a fost intotdeauna suficienta. in plus, la targu mures, daca nu stii limba maghiara, totul devine mai greu. iar rica raducanu – de care mi-a placut foarte mult – a avut de pus la bataie la buzau doar un suflet de aur si simpatia pe care a castigat-o intr-o cariera miraculoasa.

cum s-au descurcat cei 3 si cati bani au strans nu pot sa va dezvalui acum. veti vedea marti si miercuri, in cele doua episoade ale emisiunii “aruncati din tren” de pe antena 1. ora 22:00.