Feed on
Posts
Comments

am fost din nou inspirat cand am preferat concertul guano apes in locul plicticosului meci franta – romania. am inteles mai bine vaicarelile despre praful din parcul – pardon, desertulizvor de la concertul madonnei. a doua seara de tuborg green festival a fost ok, in ciuda organizarii de mare porc.

prima incercare de care trebuia sa treci era cea cu jetoanele. adica orice doreai sa cumperi de la corturile din parc era pe jetoane. pe care le puteai cumpara de la niste cosmelii de plastic galben asaltate de sute de oameni si care nu faceau fata puhoiului. ba chiar terminau jetoanele in fata ta si casieritele dadeau din umeri, in timp ce-si socoteau banii. concertul the herbalizer l-am savurat la coada. f*ck raiffeisen bank !

a doua incercare era la tarabele cu bere. aceeasi aglomeratie dementa. dupa calvarul de la casele de jetoane, erai tentat sa-ti iei cat mai multe bucatele de plastic galben, sa nu mai stai inca o data la coada. cu care ramaneai in mana, pentru ca – de pe la jumatatea concertului guano apess-a terminat si berea. adica inca o tzapa ! f*ck tuborg !

noroc cu guano apes, care mi-au spalat pana si plamanii de norii de praf pe care i-am inghitit la fiecare piesa mai energica. sandalele mele negre au devenit albe, iar in par simteam miros de praf. concertul: un hard rock pe bune, fara mari veleitati de hit, dar cu piese-cult, cantate de miile de spectatori. respect !