Feed on
Posts
Comments

cel mai reusit episod din reality show-ul “miss fata de la tara“, pe care imi ajut prietenii de la media factory sa-l produca pentru prima tv a fost filmat cu smiley la polovragi. aici, aleasa pentru finala de la bucuresti este flori badita, o fata pe care am descoperit-o chiar la preselectia din prima seara. venise singura la spectacolul pe care l-am organizat in vatra satului, impreuna cu o gramada de lume din comuna. cineva din politie chiar s-a urzicat si l-a mustruluit pe primar, nemultumit ca nu-i anuntase nimeni de amploarea evenimentului.

finala a fost fabuloasa: un musuroi de oameni la o claca de ciobani si bacite in curtea unei vechi case traditionale, la doina lu’ bebe a lu’ fanel, sub ochiul atent al ghidului nostru, nea gheorghita epure, maestrul de ceremonii al intregii sarbatori. smiley a fost in mare forma, iar cele sase finaliste au fermecat pe toata lumea. imbracate in portul popular al ungurenilor, fetele au oferit un spectacol culinar de bucate traditionale care m-a fascinat. toata lumea rade de mine prin media factory ca am facut fixatie pe mancare 🙂

si n-a fost tot ! urmeaza partea a doua de mancare 🙂 plus doua obiceiuri ale flacailor si fetelor de la clacile din polovragi, transformate intr-un show cu sustinatori si pancarte, fluierasi si bacite care torceau lana. smiley parca a prins puteri gustand din toate bunatatile care i-au trecut pe sub nas si a cantat acompaniat de copiii adunati in curte, care l-au adorat. alegerea a fost foarte greu de facut si am impresia ca unul din marile atu-uri ale castigatoarei, flori badita, este surprinzatoarea ei fotogenie.

am vizitat-o de doua ori pe flori acasa. ne asteptase si in prima zi, dar n-am mai ajuns si la ea. la vizita din dimineata finalei, ne-a asteptat cu tort de biscuiti si sirop de capsuni. am aflat povestea ei, cu fiorul dramatic care te atinge imediat, si am cunoscut-o pe ani, cea mai buna prietena a lui flori. in dimineata dinaintea plecarii, am filmat-o cum se bucura ca are sansa sa-si urmeze un vis. nu-i fotogenica ?