Feed on
Posts
Comments

din motive de job, n-am ajuns decat la ultima ora din concertul scorpions de pe zone arena din bucuresti. ultima ora din ultimul concert din romania al ultimului turneu pe care trupa il mai face prin lume. nu le mai merg degetele pe corzile chitarelor la fel ca acum 30 de ani, pe klaus meine l-a mai lasat vocea si cedeaza publicului refrenele mai dificile, dar starnesc la fel de multa emotie. m-a lovit nostalghia la “still lovin’ you” si am fost incantat ca am reauzit “when the smoke is going down” si “rock you like a hurricane“. m-a amuzat isteria romanilor cand, la final, din multime, cineva i-a dat lui meine drapelul ungariei bulgariei, dupa ce primise deja doua steaguri romanesti, iar membrii trupei au interpretat fluieraturile de iritare ale romanilor drept aprecieri ale prestatiei lor. am intalnit multi prieteni si am remarcat o gramada de rockeri din generatia mea care si-au adus odraslele sa vada live o legenda.

ramas bun, scorpions ! fly to the rainbow !

Share

2 Responses to “scorpions live @ zone arena, bucuresti”

  1. sorinbogdan says:

    de acord: concertul a fost reusit. observatiile mele, insa, le pastrez :) rolling stones sunt cel putin cu 20 de ani mai batrani si pe mick jagger nu l-a lasat vocea

  2. brontozaurel says:

    Nu era al Ungariei, era al Bulgariei. Scria si BULGARIA pe el cu markeru’. Chiar in varful “limbii” care iesea din scena a fost un grup de trei bulgari care au venit cu cateva ore inainte sa se permita accesul (dupa mine totusi :P ). Ei i l-au dat.

    Vocea lui Klaus Meine cu siguranta nu mai e 100%, dar inca suna foarte bine live. Chestia cu cedat publicului refrenul o face de prea mult timp ca sa fie din cauza uzurii, eu am vazut-o mereu ca pe un mod de comunicare cu publicul, de a face oamenii sa se simta importanti la concert.

    Au facut un spectacol foarte bun. M-am simtit foarte bine, m-au facut sa simt chiar si piesele pe care inainte de concert as fi zis ca nu prea le inghit. Din punctul meu de vedere… exact asta e ceea ce trebuie sa faca o trupa pentru ca un concert sa poata fi considerat reusit.