Feed on
Posts
Comments

diseara, avem concert in aer liber: placebo @ romexpo. abia astept ! acum 3 ani, la arenele romane, brian molko & co au avut un recital de zile mari si au promis ca vor reveni in romania. iata un fragment dintr-un reportaj mai lung, realizat de tvr, despre concertul din 13 august 2006:

few hours later…
concertul a fost misto. mai greu era sa ajungi pana la locatie, ca era la mama dracului. lume buna a venit la concert, iar la bere nu era coada. dupa primele 3-4 piese, ingerul meu pazitor mi-a trimis un personaj care umbla printre spectatori si impartea bratari pentru zona a. asa ca am vazut concertul din fata scenei.
placebo a cantat multe piese de pe ultimul lor album si, cand te lua amocul din cauza melopeelor neschimbate de cand brian molko a urcat pe scena, mai bagau cate-un hit. ne-a tinut in tensiunea pieselor pana la sfarsit, cand au mai dat doua bisuri cu piese pe care le iubeam.


dupa concert, am dat o tura pana la muzeul taranului roman, la balul absolventilor unatc 2009. aici, era un dolce far niente din care nimeni nu intelegea nimic si aproape ca iti era jale de atatea fete frumoase care dadeau din colt in colt, in speranta ca se va mai intampla ceva interesant, in afara concertului mes quins.