Feed on
Posts
Comments

dupa fiasco-ul de aseara, sper ca bestfest-ul de anul asta sa fie salvat de santana. altfel, se va confirma parerea unanima ca a fost cea mai slaba editie de pana acum. deh, criza !

seara va fi deschisa de timisorenii de la persona, la o ora imposibila, 16:15. pacat ! o trupa indie, cu tenta brit-pop, care suna tot mai bine de la un concert la altul. merita o ora mai buna. iata o inregistrare de la stufstock-ul de anul trecut:

de la 17:00, urca pe scena bulgarii de la gravity co. de care, sincer, n-am auzit pana acum.canta de multa vreme impreuna, un fel de indie-electro si au primit premiile mmtv pentru cel mai bun album si cea mai buna trupa a decadei 1998 – 2008. din bulgaria, desigur.

the moood intra la 17:45. recunosc ca nu sunt un mare fan al trupei, dar canta bine si fac atmosfera in cluburi. nu stiu cum se vor auzi pe scena mare, pentru ca si la festivalul de anul trecut au cantat in deschidere, la o ora imposibil de ajuns.

la 18:30, incep sa cante looptroop rockers. vin din suedia, asa ca singura pretentie pe care o putem avea de la ei este sa ne spuna si noua cum dracu’ au ajuns sa cante la “cel mai tare festival din romania” ? au dat shpaga ? sunt rude cu organizatorii ? fiti atenti cum canta astia:

de la 19:15, ne punem sperantele in the ting tings, un inedit duet din manchester. cantau pe vremuri la petreceri pentru teenageri, insa au dat lovitura cu “that’s not my name“. seamana cu blondie dintr-o anumita perioada si sunt convins ca vor veni o gramada de fete sa tipe in fata scenei.

la 20:15, incep the charlatans. nu inteleg de ce au fost invitate la acest festival atatea trupe care canta aproximativ la fel ? oricum, the charlatans suna bine. i-am mai auzit in deschiderea concertului rolling stones de la bucuresti, insa atunci stateam nervosi la coada la bere si eram cu totii nerabdatori sa inceapa jagger.

in sfarsit, la 21:30, va incepe santana ! cred ca va sterge orice amintire nasoala de la acest festival. toti prietenii care l-au vazut vreodata in concert m-au avertizat sa nu cumva sa-l ratez, daca e pe aproape. a anuntat oficial ca va canta 3 ore, insa se stie ca nu se opreste pana nu canta toate piesele pe care le cere lumea. asa canta acum 2 ani, pe un stadion arhiplin din mexico city:

dupa concert, daca mai aveti energie de consumat, exista cel putin doua variante interesante: roni size & mc dynamite in clubul fabrica sau khidja clouds society in clubul el comandante 2.