Feed on
Posts
Comments

ce cuplu minunat face eric clapton cu steve winwood ! blues adevarat, cu sound-ul ACELA ! seara magica pe stadionul “iolanda balas” din bucuresti. vreo 20.000 de fani, jumatate dintre ei asezati pe scaune de plastic pe teren, restul in tribuna si in picioare. sonorizare impecabila. “layla“, “cocaine” si doua regrete: doar un bis si nu a cantat “wonderful tonight“.

joi, editura rao a lansat la bookfest autobiografia lui eric clapton. cartea e scrisa profesionist si o lasi cu greu din mana. clapton isi descrie copilaria dificila, povesteste cat de greu i-a fost sa-l paraseasca pe john mayall, cum a reusit sa-i impace pe jack bruce si ginger baker, ca sa formeze cream, marturiseste cat s-a chinuit ca sa scape de dependenta de heroina, pe care o priza ca pe cocaina, pentru ca niciodata nu si-a injectat in vena drogurile, dezvaluie cum se ruga de mick jagger sa nu-i sufle noua gagica, cum a devenit familist convins sau cat de greu a depasit tragedia mortii fiului sau, conor.

pacat ca nici editorul cartii, nici organizatorii concertului nu au reusit sa-l aduca la lansare. simona kessler, cea care a obtinut drepturile pentru tiparirea cartii in romania, sustine ca impresarul lui clapton i-a explicat ca muzicianul nu a dorit sa participe la nici o actiune de promovare a autobiografiei.