Feed on
Posts
Comments

am pus pe youtube doua din cele trei filmulete pe care le-am facut despre elena odagiu, fata pe care a gasit-o gina pistol in dobrogea, la luncavita, unde am filmat un episod din reality show-ulmiss fata de la tara“, pe care il produce media factory pentru prima tv. la elena, gina pistol a ajuns condusa de o prietena a fetei. am filmat in august, pe o canicula infernala, iar la preselectia organizata in fata primariei, personajul principal a fost chiar primarul ilie stefan. super simpatic, un adevarat show-man care canta foarte bine din voce si chitara.

a doua zi, gina pistol le- a vizitat pe fete acasa, sa le cunoasca si sa vada cat sunt de gospodine. elena i-a povestit ca e singura la parinti, eleva la liceul din macin, are 1,74, 17 ani si un prieten – student la bucuresti – cu care are o relatie de 2 ani. stie ca e frumoasa, ii place sa umble in pantaloni scurti si cu maieuri decoltate si e maniaca dupa pantofi.

finala de la luncavita a fost spectaculoasa. gina le pus pe fete sa cante geamparale in duet cu primarul, sa scoata apa cu prosopul dintr-un butoi, sa curete peste contra cronometru… si a ales-o pentru finala de la bucuresti pe elena.

si al doilea filmulet din finala: