Feed on
Posts
Comments

decat sa privesc cum mubarak (nu) isi da demisia, am avut inspiratia sa ma duc la concert. aria urbana live @ tralala club. in centrul vechi al bucurestiului. in timp ce asteptam 311, mi-a venit o idee pe care trebuia s-o impart urgent cu trei prieteni. primului i-a placut, celui de-al doilea – nu, iar al treilea mi-a inspirat o dezvoltare minunata. asa ca n-am observat ca troleibuzul 70 in care ma urcasem se retrage decat cand nu mi-am mai dat seama unde sunt. noroc cu o placuta pe care scria “strada vatra luminoasa“. asa ca tot taxi-ul a fost salvarea.

in tralala, un barbos pregatea o mare filmare. corect ar fi “un amator cu barba i-a prostit pe unii ca-i filmeaza misto”. mi-a placut trucul de la bar: de la 50 de lei primesti rest o carte de vizita a localului, pe care o fata iti scrie cu pixul de cati bani iti mai poti lua bere. mai departe, a trebuit s-o invat ca, la un cocktail, intai pui gheata, apoi lime sau lamaie si abia la sfarsit 50 de martini alb si 50 de tequila, de exemplu.

concertul a inceput dupa miezul noptii, dar mie si celor 39 de prieteni ai formatiei ne-a placut. sunetistul era varza si a futut tot tripul: vocea abia se ghicea, percutia – deloc, chitara n-avea coaie, iar clapa rasarea din cand in cand. noroc ca basul facea sa zbarnaie o boxa. mie imi place aria urbana si i-am urmarit in concertele lor de-a lungul ultimilor ani. aseara au abuzat de dub si au acceptat sa cante cu kinder-ul ala la mixer. care merita un glonte-n cap. (dialog intre tony, vocalistul si public: “mi se pare mie sau nu am destule medii in voce ?” “ni se pare noua sau nu se aude vocea mai deloc ?”)

gagici – putine. interesante – doua. una, gen 16 ani, freza french glamour, toale in armonie (plus doua prietene), dar care nu-ntelegea nimic din lumea si viata asta. cealalta… hmmm… ar trebui sa-mi bat capul putin cu ea, avand in vedere de cand ne stim. plus “mai fumezi o tigare si mergem“, o fatza interesanta cu remorca dupa ea si niste teenageri din generatia bling-bling care nu inteleg ca nu poti intrerupe tripul cuiva doar pentru ca ai tu chef de-o tigare si esti prea greenhorn sa-ti fi luat bricheta cu tine.

inainte de a pleca spre concert, ascultasem pendulum live